ENGLISH WEBSITEрусский интернет-сайтDEUTSCHER WEBSITENEDERLANDSE WEBSITEWEBSITE ITALIANO
Onderdeel van Bright Star Tours,
Egyptisch Ministerie van Toerisme Licentie nummer 902
King Safari Dahab

King Safari Dahab

Click here for

King Safari Dahab

mobbile friendly site

 

site search by freefind advanced

 

King Safari Dahab is het filiaal van Bright Star Tours in Dahab, het is een gecertificeerde reisorganisatie met een licentie van het Egyptisch ministerie van Toerisme, licentienummer 902. We bieden complete trips aan, alsook trips naar wens van onze klanten, zowel in Dahab, in heel Egypte, Jordanie, Israel en wereldwijd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dahab aan de Sinani Peninsula in Egypte. We bieden trips en excursie van allerlei soort, varierend van 1uur trips tot 1 maand trips.

We organiseren excursies in de Sinai woestijn en de Golf van Aqaba en we bieden een grote varieteit aan in dagtrips en overnachtingen met jeeps, kamelen, bedoeienen en wandelen.

Hieronder een overzicht aan de trips die wij te bieden hebben. Voel u vrij om voor meer gedetailleerde en achtergrondinformatie op onze site te kijken.

  • Transfers, minibus en bustickets van en naar Cairo, Sharm el Sheikh, Nuweiba, Taba, Suez, Hurghada, Luxor, Aswan en alle vliegvelden.
  • Safaris naar al de beroemde canyons en oasen in de Sinai woestijn zoals de Coloured Canyon, de White Canyon, Wadi Feiran Oase en nog veel meer.
  • Het is ook mogelijk om een quadbike trip te doen in en rond Dahab.
  • Snorkel trips naar de bekende Blue Hole, Nationaal Park Ras Mohammed, Ras Abu Galum, Three Pools, Blue Lagoon en Nationaal park Nabq.
  • Ontdek de Sinai nachten en de sterren met een Sterren kijk trip.
  • We kunnen u ook helpen bij uw duik cursussen en funduiken in Dahab.
  • Als u andere plaatsen wilt bezoeken, kunnen wij u helpen bij uw accomodatie, transfer, Nijlcruises, tickets en gidsen voor Cairo, Luxor, Aswan, Hurghada, Petra (Jordanie) en Jeruzalem (Israel).
  • Er is ook gelegenheid voor een boot trip, de glas bodem boot, water skien, waterboarden, de banana boot, een kano of een vis trip.
  • Als u niet weet hoe u ergens kunt komen kunnen wij u helpen met het boeken van vliegtickets van/naar welke plaats in Egypte of de rest van de wereld.
My status
Copyright © 2009 King Safari Dahab. Designed by BlueSky Art
Petra Cairo